Låna till bil

Om att låna pengar

Ska låna pengar till en ny bil och satt och läste på nätet. Finns ju hur många olika långivare som helst upptäckte jag som är svenska långivare av snabba privatlån utan säkerhet som kan erbjuda kunder lån upp till 150000 kronor. Även personer som har betalningsanmärkningar kan tydligen låna pengar genom olika bolag fast då ska man kanske inte låna. Läste iaf om olika direktlån och andra snabblån här: lånen.nu Kanske ett alternativ om man inte behöver så mycket pengar men hög ränta. Bättre då med banklån hos vanliga banken som SEB eller Swedbank. Läste också att man kan låna direkt av bilfirman utan årsavgift eller uppläggningsavgift utan det enda man som låntagare behöver betala är räntan, vilken dessutom är avdragsgill i deklarationen tydligen. Låter som klart bättre alternativ.

Men verkar vara väldigt enkelt att låna på nätet

För att ansöka om ett enkelt lån behöver du bara gå igenom några enkla steg på företagets hemsida. Först och främst får du fylla i uppgifter angående dig själv, hur mycket pengar du vill låna samt hur länge du vill låna pengarna. Där efter signerar du din låneansökan med hjälp av bankID eller e-legitimation.

Om du inte har tillgång till verken bankID eller E-leg så kan du låna ändå men då kommer du att behöva signera och returnera fysiska papper för hand till företaget står det men är väl ingen som inte har det idag.

Ansökningar till företaget behandlas dagligen mellan tiderna 08.00 på morgonen och fram till 17.00 på eftermiddagen men accepterar inte några ansökningar om snabblån via telefon, men givetvis är alla kunder välkomna att ringa till företaget för att få mer information om hur processen vid lånet går till samt få en guidning genom låneansökningen.

Enkelt ska det vara och många vill gärna dela ut pengar och man alltid besked angående om du får låna pengar utan säkerhet eller inte direkt på dataskärmen.

Pengarna betalas därefter ut så snabbt som möjligt, och snabbast utbetalning kan dem som signerat ansökningen med bankID eller e-leg få. Återbetalning av lånet sker via autogiro och det belopp som du ska betala kommer att dras automatiskt från ditt bankkonto. Detta är väldigt smidigt och något som uppskattas av många! Du slipper alltså allt vad fakturor och OCR-nummer heter.

Enkelt och få krav men till ett pris

Vissa krav måste såklart uppfyllas men inte bra om det är för enkelt. Grundkrav för att få låna pengar utan säkerhet med några enkla grundkrav som du måste uppfylla för att få låna dina pengar. Dels måste alla låntagare antingen vara äldre än 20 år för att få låna, alternativt fylla 20 år under det aktuella året. De accepterar inte låntagare som har aktuella skulder hos kronofogden, däremot behöver verken betalningsanmärkningar eller gamla utmätningsförsök vara några hinder för att du ska få låna pengar. Utöver dessa krav måste du också ha en fast inkomst genom exempelvis anställning, eget företag, pension eller a-kassa. Du måste ha en fast folkbokföringsadress samt ett personnummer i Sverige. Personer som har skuldsanering får tyvärr inte låna pengar. Inte heller personer som är satta under förvaltarskap eller som har gått i personlig konkurs.